top of page
Search

Kuupõhise juristi teenus ja selle eelised

Tänapäeva ettevõtete dünaamilises maailmas seisavad juhid sageli silmitsi juriidiliste väljakutsetega, mis vajavad professionaalset lahendust. Ent mitte iga ettevõte ei saa endale lubada täiskohaga juristi palgatamist, kuna vajadused pole alati pidevad ega kogu aeg ulatuslikud. Kui teie ettevõte leiab end olukorrast, kus on aeg-ajalt vaja lepinguid koostada, nõudekirju saata või ametlikke dokumente vormistada, või kui leiate, et töötajaid tuleb koolitada juriidilistes küsimustes, on kuupõhine juristi teenus just see, mida vajate.


Miks kuupõhine juristi teenus?


1. Kohandatav teenuse maht

Kuupõhine juristi teenus võimaldab ettevõtetel endale sobiva teenuse mahu ise valida. See tähendab, et saate juristi abi just siis, kui seda vajate ning ei pea muretsema sadade või tuhandete eurode suuruste arvete pärast.


2. Fikseeritud kuutasu

Traditsioonilise advokaadibüroo asemel pakub kuupõhine juristi teenus ettevõtetele kindlat kuutasu. See muudab eelarvestamine lihtsaks ja väldib ootamatuid kulutusi.


3. Lihtne kasutada

Teenuse kasutamine on lihtne ja paindlik. Klient saab vastavalt oma vajadustele ja eelarvele valida konkreetse paketi või teenusemahu. Kliendile määratakse kindel jurist, kes murede korral e-kirja kaugusel on.


4. Peidetud kuludeta

Kuupõhise juristi teenuse puhul ei pea muretsema peidetud kulude pärast. Kliendile esitatav kuutasu hõlmab kõiki vajaminevaid teenuseid, aidates sellega ettevõttel oma eelarvet paremini hallata.


Kuidas see töötab?


1. Registreerumine

Ettevõte registreerub kuupõhise juristi teenusele, koostades endale sobiva teenuspaketi. Lille Õigusbüroo koostab kliendile allkirjastamiseks lepingu. Võta meiega ühendust täites kontakti vorm.


2. Konsultatsioonid

Vajadusel küsige nõu, esitage küsimusi või paluge abi juriidiliste dokumentide koostamisel - me oleme alati teie jaoks olemas.


4. Maksmine

Maksa fikseeritud kuutasu, mis hõlmab kõiki meie teenuseid. Unustage peidetud kulud ja keskenduge oma äritegevusele, teades, et juriidiline abi on alati käeulatuses.


Kuupõhine juristi teenus on kaasaegne lahendus ettevõtetele, kes vajavad paindlikku ja professionaalset juriidilist tuge. See võimaldab ettevõtetel keskenduda oma põhitegevusele, teades samal ajal, et neil on juriidiline ekspert toeks, kui seda vajatakse. Olles kulutõhus ja kohandatav, avab see tee professionaalsele juriidilisele abile ilma liigsete kuludeta.



Comments


bottom of page